Schilderwerk

Schilderwerk

Na de kennismaking en inventarisatie van de werkzaamheden volgt een eerste inspectie. Zo nodig volgt er nog een tweede, grondiger onderzoek.

Uw wensen vormen samen met mijn bevindingen de basis voor een werkplan, dat wordt omschreven in de offerte. Hierin komen zaken als het verfsysteem, de kleur, glansgraad, werkwijze en uitvoerdatum aan de orde.

Bij zowel binnen- als buitenschilderwerk besteed ik de grootst mogelijke aandacht aan het schoonmaken en schoonhouden van de te behandelen oppervlaktes, net als de rest van de omgeving. Zo werk ik met stofafzuiging tijdens en na schuurwerkzaamheden. Het spreekt vanzelf dat ik goede milieuvriendelijke reinigingsmiddelen gebruik en zorg voor een verantwoorde afvoer van het afval. Desgewenst verplaats ik wat meubilair, en zorg altijd voor een zorgvuldige afdekking van de vloer. Respect voor milieu, andermans huis en spullen komt voor mij op de eerste plaats.

Bij mijn vakhandel betrek ik de beste materialen, die ook op langere termijn hun uitstekende kwaliteiten bewezen hebben. Kwaliteitsmaterialen en mijn vaardigheden als allround schilder garanderen een gedegen resultaat.

Ook tijdens het werk wil ik graag met u in contact blijven. Zo weet u wat ik wanneer doe en wat dit voor u betekent. Na de klus neem ik met u het afgeleverde werk door. Daarnaast adviseer ik u graag over het onderhoud op de lange termijn. Hierin behoort ook de mogelijkheid tot het overeenkomen van een meerjarenplan. De ervaring leert dat stelselmatig onderhoud aan uw vastgoed door een vaste partner niet alleen voor een langere levensduur van het werk zorgt. Bovendien vallen de kosten lager uit en blijven ze beheersbaar.